Maramures: Mai multe case au luat foc

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

pompieri-incendiu_0In weekend-ul care tocmai s-a incheiat, pompierii maramureseni au fost solicitati sa intervina in patru situatii de urgenta.

Vineri, 9 decembrie, pompierii Garzii de Interventie Borsa, impreuna cu pompierii voluntari, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la podul unei case din Borsa. Din fericire a ars doar funinginea din cosul de evacuare al fumului.

Pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Somcuta Mare si pompierii voluntari au lichidat un  incendiu izbucnit la podul unei case din localitatea Miresu Mare. Focul a distrus  circa 100 de metri patrati din acoperisul de lemn al casei.

Sambata, 10 decembrie, pompierii sigheteni au lichidat doua incendii. Primul a fost la un container, unde au ars circa 100 de kilograme de deseuri menajere, iar al doilea la un cos de fum. Datorita promptitudinii pompierilor a ars doar funinginea din cosul de evacuare al fumului.

Personalul S.M.U.R.D. Maramures a intervenit la 48 de urgente medicale, dupa cum urmeaza: S.M.U.R.D. Baia Mare 22 de cazuri, Sighet – cinci, Farcasa – sase, Cavnic – cinci, Bogdan Voda – trei, Viseu de Sus – cinci si Borsa – doua cazuri.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2