Maramures: Masina cu tigari, abandonata de un contrabandist dupa ce a fost urmarit de politisti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari contrabandaUn autoturism folosit la transportul tigarilor a fost identificat in trafic de politistii de frontiera de la Sectorul PF Sighetu Marmatiei, pe raza localitatii Rona de Sus.

„Conducatorul autoturismului a ignorat semnalele regulamentare efectuate de catre lucratorii nostri, si-a continuat deplasarea in mare viteza si a virat pe o strada laterala.

Echipajul politiei de frontiera a plecat imediat in urmarirea masinii folosind semnalele acustice si luminoase, iar la scurt timp autoturismul a fost descoperit abandonat. Din primele verificari a rezultat faptul ca soferul a pierdut controlul volanului si a derapat in afara partii carosabile, dupa care a abandonat masina”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

La controlul efectuat asupra autoturismului au fost descoperite 5.494 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 48.600 lei, cantitate ce a fost ridicata in vederea confiscarii.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul inspectoratului in vederea continuarii cercetarilor, iar in continuare se fac verificari in vederea identificarii persoanelor implicate si documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2