Maramures: Masuri de ordine pe timpul desfasurarii examenelor de la Evaluarea Nationala. Vezi aici, mai multe informatii despre examene si inscrierea la liceu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 18-21 iunie a.c., la centrele de examen de pe raza judetului Maramures se va desfasura Examenul de Evaluare Nationala pentru elevii de clasa a VIII-a.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant Jandarmeria Maramures: “Pentru asigurarea climatului de ordine si siguranta publica si pentru prevenirea producerii unor eventuale situatii de risc, care ar putea afecta siguranta persoanelor si desfasurarea acestor examene, jandarmii vor executa activitati specifice, actionand in zona centrelor de evaluare fiind pregatiti pentru a interveni in scopul solutionarii operative a oricarei situatii deosebite care poate pune in pericol buna desfasurare a examenelor.”

Primul examen scris va fi la Limba si literatura romana

Prima proba scrisa se va da in 18 iunie la Limba si literatura romana. Aceasta va fi urmata de testarea la Matematica-20 iunie. Evaluarea Nationala se va incheia cu examenul scris la Limba si literatura materna, care este programat pentru 21 iunie.

In 25 iunie se vor afisa rezultatele, pana la ora 12.00. In aceeasi zi, elevii, care nu sunt multumiti de notele obtinute, vor putea depune contestatiile intre orele 14.00-20.00. Solutionarea acestora se va face in zilele de 26, 27 si 28 iunie. Rezultatele finale se vor anunta in data de 29 iunie a.c.. Site-ul dedicat publicarii rezultatelor este http://evaluare.edu.ro

Inscrierea la liceu

Completarea fiselor de inscriere la liceu se va face in perioada 3-7 iulie, iar in 12 iulie se va afisa, tot pe site-ul http://evaluare.edu.ro repartitia elevilor pe licee. Parintii si absolventii vor avea la dispozitie doar 4 zile pentru depunerea dosarelor, perioada de inscriere la licee fiind stabilita pentru 15, 16, 17 si 18 iulie, inclusiv. Cei care nu-si depun dosarele in perioada mentionata nu se mai pot inscrie ulterior si vor intra pe a doua sesiune de repartizare la licee, insa numai pe locurile ramase disponibile.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2