Maramures: Medicii SMURD, solicitati in 33 de cazuri de urgenta

Reclame home 1
Reclame home 1

smurd-maramuresIn perioada 15-18 ianuarie, pompierii maramureseni au intervenit la patru incendii. Sambata, 16 ianuarie, pompierii sigheteni au intervenit impreuna cu pompierii voluntari in localitatea Budesti la un incendiu izbucnit in camera unei locuinte. In urma incendiului, au ars circa 72 de metri patrati din suprafata locuintei din lemn, mobilier divers, obiecte de imbracaminte si apartura electronica.

Duminica, 17 ianuarie, pompierii din cadrul Sectiei Viseu de Sus au intervenit in localitatea Poienile de Sub Munte pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o magazie. Au ars circa 12 metri patrati din suprafata magaziei si diverse unelte. Pentru lichidarea incendiului au actionat si pompierii voluntari din localitate.

La Dragomiresti, pompierii Garzii Bogdan Voda au actionat pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la hornul unei case. Datorita promptitudinii lor, a ars doar funinginea din cosul de evacuare al fumului.

Pompierii Pichetului Targu Lapus au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o afumatoare. In urma incendiului, au ars circa 1 metru patrat de perete din lemn, circa doi metri patrati de acoperis din lemn si un kilogram de untura.

Medicii, paramedicii si asistentii SMURD au fost solicitati sa intervina la 33 de cazuri de urgenta, dupa cum urmeaza: SMURD Baia Mare 10 cazuri, Sighet 3, Farcasa 3, Bogdan Voda 4, Viseu de Sus 1, Borsa 2 si Targu Lapus 9 cazuri.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole