Maramureș: Ministrul Daniel Cadariu s-a întâlnit cu operatorii din turism (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Daniel Cadariu, s-a întâlnit joi, 24 martie, cu reprezentanți ai structurilor asociative și industriei turismului din Maramureș, în cadrul căreia s-au abordat problemele din acest domeniu.

Prezent la întâlnire, președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a ținut să transmită că județul este unul sigur, chiar dacă se află la granița cu Ucraina.

”Dezvoltarea turismului maramureșean este unul dintre obiectivele strategice la care lucrez încă din prima zi de mandat la Consiliul Județean Maramureș.

În acest sens, am avut astăzi o întâlnire de lucru cu ministrul Daniel Cadariu și cu reprezentanți ai structurilor asociative și industriei turismului din Maramureș, în cadrul căreia am discutat despre problemele cu care se confruntă antreprenorii maramureșeni și am analizat sugestiile și propunerile pe care aceștia le au pentru a soluționa aceste probleme.

Discuția a fost una deschisă, în care am reușit să cuprindem problemele stringente din mediul antreprenorial, cu precădere în zona de turism, domeniu care a fost afectat în ultima perioadă atât de pandemie, iar acum de criza umanitară din Ucraina.

Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului și Turismului, a vorbit despre măsurile de sprijin pentru mediul de afaceri, precum și despre lansarea a 10 programe, primul în luna aprilie, care vor avea rol de suport pentru operatorii economici, astfel încât aceștia să-și poată dezvolta afacerile.

Vreau să transmit tuturor că județul Maramureș este unul sigur, chiar dacă este un județ de graniță cu Ucraina, în care își pot face concediile în continuare și se pot bucura de frumusețile naturii, de gastronomia bogată și de tradițiile păstrate și azi în satele maramureșene.

La Consiliul Județean Maramureș lucrăm deja la proiecte precum Aquapark-ul din zona Baia Sprie, drumul turistic în zona Vișeu de Sus, înființarea Organizației de Management al Destinației – OMD – care sunt doar câteva dintre demersurile noastre pentru dezvoltarea turismului și pentru atragerea unui număr cât mai mare de turiști în județul nostru.

Maramureșul are un potențial turistic unic, cu peisaje minunate, tradiții și oameni calzi, elemente care merită promovate și cunoscute în întreaga lume”, a spus Ionel Bogdan, președintele CJ.

Vlad HERMAN

Foto: Ionel Bogdan (Facebook)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2