Maramures: Nereguli rutiere penalizate de politisti

Reclame home 1
Reclame home 1

In ultimele 24 de ore politistii au desfasurat mai multe actiuni pe drumurile publice de pe raza judetului, atat pentru prevenirea accidentelor de circulatie cat si pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, anunta IPJ Maramures.

SIGHETU MARMATIEI – politistii din municipiu, impreuna cu cei din Sarasau si Ocna Sugatag, au organizat o actiune pentru depistarea soferilor care pun in pericol siguranta pe drumurile publice conducand in stare de ebrietate. In cadrul activitatilor desfasurate au fost aplicate 14 sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 10.000 de lei si au fost retinute doua permise de conducere.

BORSA – in cadrul activitatilor desfasurate pentru prevenirea accidentelor rutiere, politistii au depistat un barbat de 41 de ani, care conducea pe strada Lazuci din oras dupa ce a consumat alcool. Intrucat testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentratie de peste 0.60 mg/l alcool pur in aerul expirat, barbatu a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masuri legale.

SEINI – politistii au oprit pentru verificari 25 de autovehicule si au aplicat patru sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 4.000 de lei. Totodata, a fost oprita pentru verificari o autoutilitara cu care se transporta material lemnos. Intrucat s-a constatat ca speciile de lemn transportate nu corespundeau cu cele mentionate pe avizul de insotire, a fost aplicata o sanctiune contraventionala iar lemnul, 5.74 mc, a fost confiscat si predat in custodie Ocolului Silvic Tautii Magheraus.

TAUTII MAGHERAUS – politistii din oras au actionat impreuna cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman Maramures. Pentru neregulile constatate, acestia au aplicat 31 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 6.000 de lei, au retinut opt certificate de inmatriculare si au retras un set de placute de inmatriculare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole