Maramures: Noi amenzi pentru comert ilegal cu produse alimentare si nealimentare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

baniIn perioada 20–21 aprilie, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures au desfasurat activitati pentru prevenirea, descoperirea si combaterea faptelor ilicite care se comit in domeniul comertului cu produse alimentare si nealimentare.

La actiune au participat, alaturi de politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice si specialisti din cadrul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Maramures.

In cadrul actiunilor au fost verificate 27 societati comerciale, 10 persoane fizice si au fost controlate cinci autovehicule care transportau diferite produse. Pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 18 sanctiuni contraventionale in valoare de 14.500 de lei.

De asemenea, politistii au confiscat mai multe kilograme de carne, produse lactate, alimentare, articole de imbracaminte, in valoare de aproximativ 2.500 de lei si au ridicat in numerar suma de 837 de lei, conform buletinului informativ al IPJ Maramures.

Si in perioada urmatoare politistii maramureseni vor fi la datorie zilnic pentru protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, asigurarea ordinii si linistii publice, protejarea drepturilor si libertatilor cetatenilor, patrimoniului acestora, precum si pentru prevenirea oricaror fapte antisociale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *