Maramures: O batrana a murit intr-un incendiu in propria casa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

incendiu-codlea2Pompierii militari maramureseni au intervenit in prima parte a zilei de azi la nu mai putin de trei incendii.

Primul a izbucnit in Baia Mare, pe strada Vasile Alecsandri, in dormitorul unei case. Au ars materiale textile, mobilier divers din dormitor si camera de zi. In urma incendiului a rezultat o victima, in varsta de 95 de ani, care a avut arsuri pe membrele inferioare, superioare si pe fata. Aceasta a fost transportata la spital de catre echipajul Serviciului Judetean de Ambulanta.

Al doilea incendiu a izbucnit intr-o casa din localitatea Fericea. La locul interventiei s-au deplasat militarii Punctului de lucru Somcuta Mare. Pompierii au lichidat incendiul, care se manifesta in holul locuintei. Flacarile au distrus tamplaria din lemn, mobilier divers si tabloul electric.

Pompierii Detasamentului Sighetu Marmatiei au intervenit si ei, cu doua autospeciale, la un incendiu semnalat putin inainte de ora 13, intr-o casa situata pe strada Tompa din municipiu. Din pacate, pompierii si echipajele medicale de urgenta care au participat la interventie nu au mai putut face nimic pentru proprietara in varsta de 89 de ani, imobilizata la pat, al carei trup neinsufletit a fost descoperit in interiorul locuintei.

In incendiu au ars materiale textile, elemente de mobilier si circa cinci kilograme de hartie.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2