Maramures: Opt conducatori auto au fost depistati in trafic sub influenta bauturilor alcoolice

Pe parcursul acestui week-end, politistii rutieri maramureseni au constatat 12 infractiuni rutiere, din care opt de conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice. Conducatorii auto surprinsi bauti la volan circulau prin localitatile: Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Borsa, Dragomiresti, Viseu de Sus, Stramtura, Bistra si Birsau.

Cea mai mare valoare inregistrata de aparatul etilotest a fost de 1,30 mg/l alcool pur in aerul expirat la un barbat de 38 de ani din Borsa.

In urma verificarilor efectuate de politisti s-a mai stabilit ca barbatul, oprit in trafic pe strada Libertatii din oras, nu detine permis de conducere pentru nicio categorie. Barbatul a refuzat prelevarea de mostre biologice de sange si pe numele lui politistii au intocmit dosar penal, potrivit IPJ Maramures.

La Bistra, cu sprijinul Politiei de Frontiera Valea Viseului, a fost identificat in trafic la volan un barbat de 48 de ani din localitate, care avea o alcoolemie de 1,27 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cei care au fost depistati de politisti inainte de a comite vreun accident se pot considera norocosi. Nu e cazul unui barbat din Rona de Jos care, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea prin municipiul Sighetu Marmatiei si a intrat in coliziune cu un gard. Un accident similar a produs si un tanar de 20 de ani din Dragomiresti. Ambii au fost transportati la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale si s-au ales cu dosare penale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1