Maramures: Opt dosare penale intocmite duminica de politisti

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

politia-circulatieDuminica, 14 februarie politisti de ordine publica, politie rutiera, investigatii criminale, investigarea  criminalitatii economice, politie transporturi si din cadrul formatiunilor de arme, explozivi si substante periculoase au efectuat 90 de controale specifice muncii de politie si au legitimat 384 persoane.

“In urma activitatilor desfasurate au fost intocmite opt dosare penale pentru infractiuni de natura judiciara si la regimul circulatiei rutiere.

De asemenea, politistii au aplicat 199 sanctiuni contraventionale, 171 dintre acestea conducatorilor auto care au incalcat prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice iar restul pentru nerespectarea normelor privind  ordinea si linistea publica si desfasurarea activitatilor comerciale ilicite”, se arata in buletinul de presa al IPJ Maramures.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de peste 42.000 de lei.

Ca masura complementara, politistii rutieri au retinut sapte permise de conducere si au retras un certificat de inmatriculare.

Politistii maramureseni vor continua actiunile pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica pe raza judetului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2