Maramures: Optiuni pentru petrecerea timpului liber, in acest sfarsit de saptamana

home camp2
home camp2
home camp2

Sfarsitul acestei saptamani este marcat de o serie de evenimente, care se vor desfasura in spatiul public pe raza judetului Maramures. Daca nu stiti cum ati putea sa va petreceti acest weekend trebuie sa va spunem ca puteti opta, spre exemplu, fie pentru “Street Delivery”, care se desfasoara in Baia Mare, fie pentru concursul sportiv „Hard Enduro Maramures”.

Atat astazi, cat si maine, 30 iunie a.c., de la ora 10:00, in Parcul Scriitorilor din Baia Mare, se desfasoara evenimentul “Street Delivery” organizat de Asociatia “Deis”. Sambata, 29 iunie a.c., incepand cu ora 10:00 si duminica, 30 iunie a.c., incepand cu ora 12:00, in parcul din localitatea Satulung, va avea loc evenimentul cultural – artistic „Zilele Comunei Satulung”, iar in centrul localitatii Cicarlau, in zilele de sambata si duminica, incepand cu ora 13.00, se va desfasura evenimentul cultural – artistic „Zilele Comunei Cicarlau”. De asemenea, pe raza localitatii Cavnic, sambata si duminica incepand cu ora 08:00, va avea loc concursul „Hard Enduro Maramures”.

Pentru ca aceste manifestari sa se desfasoare in conditii de siguranta, jandarmii vor fi prezenti in mijlocul cetatenilor prin misiuni specifice de asigurare a ordinii si linistii publice, urmarindu-se cu precadere solutionarea in mod operativ a sesizarilor primite.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant IJJ Maramures: “Jandarmeria Maramures recomanda cetatenilor sa acorde o atentie sporita modului de pastrare si asigurare a bunurilor si obiectelor personale (genti, posete, etc.) si sa evite conflictele cu persoanele aflate sub influenta bauturilor alcoolice iar in cazul in care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observa producerea unor astfel de fapte, cetatenii se pot adresa direct jandarmilor aflati in dispozitivele de ordine publica sau pot solicita sprijin la numarul unic pentru apeluri de urgenta 112.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *