Maramures: Patru incendii in numai 24 de ore

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In ultimele 24 de ore, pompierii militari maramureseni au lichidat 4 incendii. Joi, pe bulevardul Traian si pe strada Paltinisului din Baia Mare au izbucnit incendii la tomberoanele de gunoi. In ambele cazuri au intervenit pompierii Detasamentului de Pompieri “Capitan Marchis Adrian” Baia Mare. Flacarile au distrus doua tomberoane si circa 1500 kg de deseuri menajere.

Vineri, la ora 01.11., a fost anuntat un incendiu la o sura din localitatea Manau. La locul interventiei s-au deplasat militarii Garzii de Interventie Farcasa si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al primariei Ulmeni.

Au ars circa 100 metri patrati de acoperis din lemn acoperit cu tigla si doua cotete de pasari. Tot astazi, putin mai tarziu, la ora 03.20., pe strada Iazului din Baia Mare a izbucnit un incendiu la o terasa a unei case.

Pentru lichidarea incendiului au intervenit pompierii Detasamentului Baia Mare. Focul a distrus circa 16 metri patrati din terasa de lemn, aproximativ 30 metri patrati de acoperis de lemn, mobilier, obiecte de uz casnic, articole de imbracaminte si actele personale ale proprietarului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2