Maramures: Patru ucrainieni prinsi cu o arma de vanatoare la granita cu Romania

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

arma vanatoareSambata, 23 ianuarie, in jurul orei 16.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Valea Viseului – I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au observat, in apropierea frontierei de stat, patru persoane care nu-si justificau prezenta in zona.

„La observarea patrulei politiei de frontiera, cele patru persoane, de sex masculin, au incercat sa fuga, insa lucratorii nostri l-au retinut.

Asupra persoanelor, politistii de frontiera au descoperit, intr-o geanta, o arma de vanatoare, o centura cu 22 cartuse de vanatoare, un toc cu trei lame de cutit, un toc cutit si patru telefoane mobile.

Drept urmare, persoanele in cauza impreuna cu bunurile descoperite asupra lor au fost conduse la sediul politiei de frontiera pentru cercetari, unde s-a stabilit ca cei patru barbati sunt cetateni ucraineni, cu varste cuprinse intre 19-25 de ani”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In continuare se fac cercetari sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus, la final urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Justitiar politic

    mai berbeci in haine de politisti de frontiere ! saracii baieti erau la vanatoare si s au ratacit. Chiar nu puteti sa depasiti stadiul de miliţieni ?

    Reply
  2. Justitiar politic

    auzi aveau telefoaner mobile si o arma de vanatoare si trei lame de cutit in toc! pe alt post ati prezentat un Kalasnicov acum s- a transformat in driling?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2