Maramures – Perchezitii domiciliare la persoane banuite de contrabanda: Peste 10.000 pachete cu tigari ridicate de politisti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Peste 208.000 de tigarete de contrabanda au fost ridicate de politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, in urma a cinci perchezitii domiciliare, efectuate la persoane banuite de contrabanda cu tigari, informeaza IPJ Maramures.

La data de 23 aprilie, politistii specializati in combaterea contrabandei cu tutun, din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Maramures, au efectuat cinci perchezitii la domiciliile unor persoane banuite ca ar depozita si comercializa tigari de contrabanda. Perchezitiile au fost efectuate in municipiul Baia Mare.

Din cercetari a reiesit ca persoanele banuite in cauza, doi baimareni de 32 si 61 de ani, ar fi comis infractiuni asimilate contrabandei, s-ar fi aprovizionat cu tigari provenite din spatiul extracomunitar, fara a detine documente legale, iar ulterior le-ar fi distribuit si comercializat in diverse localitati.

In urma perchezitiilor de ieri au fost ridicate peste 10.424 pachete cu tigari de contrabanda, in valoare de aproximativ 125.000 de lei, produse accizabile care trebuiau supuse unui regim vamal si care proveneau din contrabanda, destinate comercializarii.

Sub coordonarea procurorului, politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2