Maramures: Peste 100 infractiuni constatate in perioada 22 – 26 decembrie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Politistii maramureseni au actionat de Craciun si in zilele premergatoare Sarbatorii Nasterii Domnului pentru siguranta comunitatii.

In cinci zile au fost constatate peste 100 infractiuni, au fost aplicate 326 sanctiuni contraventionale, iar 21 soferi au ramas temporar fara permis de conducere.

In perioada 22 – 26 decembrie, politistii au actionat zilnic pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice. Structurile de politie au intervenit la 287 de evenimente la care au fost solicitati sau pentru a mentine ordinea publica.

In urma activitatilor desfasurate au fost constatate 105 infractiuni, cele mai multe contra patrimoniului.
Totodata, pentru neregulile constatate, politistii au aplicat peste 326 de sanctiuni contraventionale. 227 de contraventii au fost aplicate pentru incalcarea normelor privind circulatia pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate a depasit 110.000 lei.

21 de conducatori auto, care au pus in pericol siguranta celorlalti participanti la trafic, s-au ales cu permisele de conducere retinute, iar in patru cazuri s-a dispus retinerea certificatelor de inmatriculare.

“Activitatile au fost desfasurate in sistem integrat, impreuna cu celelalte institutii cu atributii in asigurarea ordinii si linistii publice.

Politistii vor actiona in continuare pentru prevenirea si combaterea evenimentelor care pot afecta linistea comunitatii. Pentru preintampinarea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, va recomandam sa nu porniti la drum fara sa verificati starea traseului pe care urmeaza sa il parcurgeti, sa va echipati autovehiculul pentru circulatia in conditii de iarna si sa respectati semnificatia indicatoarelor si indrumarile politistilor rutieri!”, spun reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *