Maramureș: Peste 200 de autovehicule verificate de poliţişti în cadrul altei acţiuni pentru combaterea delictelor silvice

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică au organizat la finalul săptămânii trecute o nouă acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale din domeniul silvic.

Activităţile, desfăşurate în colaborare cu reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Maramureş au vizat modul în care operatorii economici din domeniu respectă normele referitoare la exploatarea, prelucrarea, transportul, depozitarea și comercializarea materialelor lemnoase.

În acest sens au fost efectuate mai multe controale pe drumurile publice de pe raza întregului județ, potrivit IPJ Maramureș.

Din cele 206 de autovehicule oprite pentru verificări, 31 transportau material lemnos. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 26 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.720 de lei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Nicu

    Lemnele se duc, puhoaie de apă inundă terenuri,dărâmă case de pe văi,dar pe cei care-şi umflă conturile nu-i afectează,însă când se va subţia,simţitor stratul de ozon,ar trebui ţinuţi în ţară,nu să fugă unde-i bine.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1