Maramures: Peste 23.000 pachete cu tigari de contrabanda confiscate

tigari contrabandaMiercuri, 9 septembrie, la nivelul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei – Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere, s-a desfasurat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate.

Astfel, in jurul orei 8.00, un echipaj al politiei de frontiera a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localitatii de frontiera Berbesti, jud. Maramures o autoutilitara marca Iveco suspecta ca transporta tigari de provenienta ucraineana.

“La controlul efectuat asupra autoutilitarei, a fost descoperit un locas special amenajat in care a fost observata o insemnata cantitate de tigari, fapt pentru care masina si soferul, identificat ca fiind Petru O., de 29 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures, a fost condus la sediul Politiei de Frontiera in vederea continuarii cercetarilor.

Cu aceasta ocazie, in locasul special amenajat confectionat in compartimentul pentru transport marfa, a fost descoperita cantitatea de 46 de colete care contineau 23.470 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare totala de peste 207.000 lei”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii iar maramureseanul este cercetat de catre lucratorii nostri pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

Totodata, autoturismul folosit la activitatea infractionala a fost indisponibilizat pana la finalizarea cercetarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1