Maramures: Peste 300 de candidati ramasi in cursa pentru ocuparea unui post de politist de frontiera

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

politia-de-frontiera 2Incepand cu data de 27 septembrie, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei a initiat procedurile de ocupare, prin concurs, a unor posturi vacante de ofiteri si agenti de politie in vederea completarii deficitului existent la nivelul institutiei.

Astfel, pentru ocuparea, prin incadrare directa, a 100 posturi vacante de agenti de politie prevazute la Compartimentele Ture Serviciu s-au inscris 770 de candidati care indeplinesc conditiile legale, criteriile specifice si cerintele pentru ocuparea posturilor vacante, prevazute in cadrul Inspectoratului Teritorial al Poltiei de Frontiera Sighetu Marmatiei.

Dintre acestia, s-au prezentat pentru a sustine testarea psihologica 608 candidati, iar in urma testarii 345 au fost declarati apti.

Totodata, pentru locurile de ofiteri si agenti specialisti s-au inscris 14 candidati, dintre care 13 s-au prezentat la testarea psihologica, 11 persoane fiind declarate apte.

“Lista candidatilor declarati apt psihologic, informatii complete privind desfasurarea celorlalte probe de concurs si criterii de departajare, tematica si bibliografia necesare sustinerii concursului/examenului sunt postate pe pagina de internet a Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei, www.ijpfmm.ro, precum si la avizierul unitatii.

Candidatii care au trecut testul psihologic se vor prezenta la sediul unitatii, pentru a le fi eliberate trimiterile pentru intocmirea fisei medicale-tip de incadrare in M.A.I.

Aceasta activitate, care presupune completarea deficitului existent la nivelul P.F.R., se inscrie in obiectivele institutiei de crestere a capacitatii de actiune la nivelul structurilor teritoriale si, implicit, intarirea componentei operative a Politiei de Frontiera”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *