Maramures: Peste 5.800 de pachete cu tigari de contrabanda confiscate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari contrabandaIn data de 18 noiembrie, in jurul orei 01.30, politistii de frontiera din cadrul S.P.F Sarasau – I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au observat in apropierea frontierei de stat, pe directia localitatii de frontiera Teceul Mic, mai multe persoane care transportau colete de la malul raului Tisa spre interiorul tarii.

„Politistii de frontiera au procedat la somarea prin voce a persoanelor si deoarece acestea nu s-au supus somatiilor, lucratorii nostri au folosit conform legii, armamentul din dotare, fiind trase 3 focuri de avertisment, in plan vertical.

Cei in cauza au abandonat coletele si profitand de terenul accidentat si impadurit, dar si de intuneric, au fugit spre teritoriul statului vecin. Imediat au fost anuntate si autoritatile de frontiera ucrainene, in vederea cercetarii in comun a evenimentului.

In cadrul actiunii, in zona au fost descoperite 12 colete ce contineau cantitatea de 5.880 pachete tigari, de diferite marci, de provenienta ucraineana”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Intreaga cantitate de tigari, in valoare de 52.200 lei, a fost ridicata in vederea confiscarii, iar in continuare politistii de frontiera efectueaza cercetari in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2