septembrie 19, 2021

Maramureș: Ploi cu caracter de aversă însoțite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea a fost apropiata de normalul termic al perioadei si in general instabila in cursul dupa-amiezii cand cerul a prezentat innorari accentuate si pe arii extinse au cazut ploi cu caracter de aversa, insotite de descarcari electrice. Pe arii restranse ploile au avut caracter torential, iar din datele colectate de la statiile hidrometrice s-a semnalat grindina cu diametru de pana la 2 cm la Stramtura si Suciu de Jos. Cantitatea maxima de apa inregistrata a fost de 47,7 l/mp la Suciu de Jos. Vantul a suflat slab la moderat cu cu intensificari trecatoare de pana la 43 km/h la Ocna Sugatag si in zona montana inalta. Temperaturile maxime au fost de 25 de grade la Ocna Sugatag si 26 de grade la Sighetu Marmatiei, Targu Lapus, Baia Mare. In zona montana inalta s-a semnalat ceata.

Vremea va fi in general instabila astazi in judet. Cerul va prezenta innorari temporar accentuate si pe arii relativ extinse vor cadea ploi cu caracter de aversa insotite de descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat grindina. Pe arii restranse cantitatile de apa vor depasi 20-25 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 25 de grade, iar cele minime intre 12 si 16 grade C, a comunicat în acesta dimineata CJSU Maramures.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2