Maramures: Politisti la atelierul de lectura…

PNL

Cele mai emotionante activitati desfasurate de politisti sunt cele care au loc in mijlocul copiilor. Politistii, care sunt parinti, stiu ca siguranta copiilor depinde in primul rand de grija si atentia adultilor.

Prin urmare, nu refuza nicio invitatie de a participa la diferite activitati organizate special pentru binele copiilor. Este si cazul agentului de politie Filip Georgel, care s-a regasit in acest an printre cei 100 de adulti care citesc povesti copiilor prescolari. Politistul a raspuns cu promptitudine invitatiei cadrelor didactice si le-a citit celor 25 de copii, din cadrul Gradinitei Nr.1 cu Program Prelungit, povestea „La plimbare prin jungla”. Odata ajuns pe taramul povestilor, Filip a fost nevoit sa-si redescopere inspiratia si sa empatizeze cu cei mici. Mesajul lecturii, dar si vocea si explicatiile povestitorului le-au captat micutilor toata atentia. La final, Filip le-a promis copiilor ca se vor reintalni.

,,Scoala Sigurantei Tedi”

Tot pentru siguranta copiilor au fost desfasurate activitati si in Baia Mare, mai exact la Scoala “Octavian Goga”. In cadrul Programului national ,,Scoala Sigurantei Tedi”, elevii din clasele primare au fost sfatuiti de politistii din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalita cum sa fie in siguranta acasa, la scoala si atunci cand se deplaseaza pe drumurile publice. Prin interactiune si joc, politistii au subliniat importanta cunoasterii si respectarea regulilor de circulatie inca de la varste fragede.

Informatii si foto: IPJ Maramures // ZiarMM.ro

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1