Maramures: Presedintii sectiilor de votare se retrag in masa

De la prima extragere si pana astazi, 3 octombrie 2018, 145 de persoane au solicitat la Biroul Electoral Judetean (BEJ) Maramures inlocuirea lor din pozitia de presedinti ai sectiilor de votare.

“Motivele sunt diverse, respectiv probleme medicale, nunti, botezuri, plecari din tara sau din localitate, motive personale si altele”, a relatat pentru ZiarMM.ro un reprezentant de la BEJ Maramures.

Pana la Referendumul familiei din cei care urmeaza sa fie numiti sau au fost deja numiti inca se mai pot razgandi deoarece nu s-a facut lista finala.

Tribunalul Maramures va organiza o noua sedinta publica in care se va efectua tragerea la sorti pentru nominalizarea noilor presedinti de sectii de votare.

Reprezentantii BEJ spun ca nu exista niciun pericol ca activitatea in sectiile de votare sa nu se desfasoare normal in zilele de sambata si duminica.

Este pentru prima data cand un numar atat de mare de persoane decid sa se retraga inaintea scrutinului. Fenomenul se intampla si in alte localitati din tara.

***

Va reamintim faptul ca, la nivelul judetului Maramures exista un numar de 435 de sectii de votare. Acestea se vor deschide la ora 07.00 dimineata atat sambata, 6 octombrie 2018, cat si duminica, 7 octombrie 2018, si se vor inchide la ora 21.00.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1