Maramures: Prins azi-noapte de politisti. Soferul a avut o alcoolemie de 1.18 mg/l alcool pur in aerul expirat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


Nimic nu poate fi argumentat in momentul in care conduci un autoturism cu o alcoolemie de 1.18 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul in cauza a fost depistat de politisti azi-noapte, in jurul orei 01.50, pe un drum public de pe raza localitatii Lapus.

Barbatul, in varsta de 37 de ani, a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sange, dupa ce politistii au constatat concentratia foarte mare de alcool pur in aerul expirat. Acesta s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si risca sa isi piarda libertatea pentru o perioada cuprinsa intre 1 si 5 ani.

Tot pentru conducerea unui vehicul de catre o persoana aflata sub influenta alcoolului este cercetat si un barbat din Seini. Si acesta a fost depistat de politisti azi-noapte, in jurul orei 00.45, in timp ce conducea autoturismul pe strada Mihai Eminescu din Seini. In acest caz, testarea cu aparatul etilotest a relevat o concentratie de 0.52 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Politia Maramures: “In ambele cazuri se continua cercetarile, urmand a fi dispuse masuri legale.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2