Maramures: Prinsi in timp ce transportau cu trenul tigari de contrabanda

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari contrabandaTrei persoane din Valea Viseului au fost depistate de politisti in timp ce transportau tigari netimbrate de provenienta ucraineana, in Romania. Una dintre ele este cercetata penal iar celelalte doua au fost sanctionate contraventional.

Duminica, 17 ianuarie, politistii Biroului Judetean Politie Transporturi Maramures, impreuna cu cei din cadrul Postului de Politie Transporturi Feroviare Sighetu Marmatiei, au desfasurat activitati pentru prevenirea si combaterea contrabandei cu tigari in zona limitrofa caii ferate, precum si in trenurile de calatori care circulau pe relatia Valea Viseului – Sighetu Marmatiei.

Astfel, intr-un vagon de tren, a fost depistat un barbat de 49 de ani din Valea Viseului, care transporta 230 pachete cu tigari, netimbrate in Romania, de provenienta ucraineana. Politistii au confiscat tigarile, in valoare de 2.600 lei si au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda.

Alte doua persoane, un barbat de 71 de ani si o femeie de 52 de ani, ambii din Valea Viseului, care aveau asupra lor tigari de provenienta ucraineana, au fost depistati de politisti dupa ce au coborat din tren. In urma controlului efectuat, politistii au gasit asupra lor 66 respectiv 35 pachete cu tigari netimbrate in Romania.

In ambele cazuri tigarile au fost confiscate iar cele doua persoane au fost sanctionate contraventional cu amenzi in suma de 2.000 de lei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2