Maramures: Prognoza meteo pana in 5 ianuarie 2020

Vremea va continua sa se mentina mai calda decat ar fi normal pentru finele lunii decembrie si inceputul lunii ianuarie, insa probabilitatea de aparitie a precipitatiilor (sub forma de ploaie, mixte sau ninsoare) va creste din ce in ce mai mult, in majoritatea regiunilor, dupa data de 23 decembrie, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 23 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020, publicata luni, informeaza AGERPRES.

In zona Maramuresului, pana in jurul datei de 28 decembrie, valorile de temperatura vor fi in scadere treptata, de la o zi la alta, continuand totusi sa se situeze peste cele normale in aceasta perioada din an. Valorile maxime diurne vor fi, in medie, de 4 – 6 grade, iar minimele intre -2 si doua grade Celsius.

Pentru perioada 29 decembrie 2019 – 2 ianuarie 2020, estimarile indica o probabilitate mare pentru inregistrarea unor temperaturi apropiate de cele climatologic specifice, cu valori diurne de 0 – 3 grade si nocturne de la -6 la -3 grade, mediat regional. Ulterior, in ultimele zile ale intervalului de referinta, tendinta este de incalzire usoara a vremii. Probabilitatea pentru precipitatii va fi ridicata in mare parte a intervalului, dar cu precadere pe parcursul primei saptamani.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1