Maramures: Prognoza meteo pe doua saptamani

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 13-26 octombrie. Daca in saptamana 13-19 octombrie meteorologii asteapta o vreme calduroasa, specifica, mai degraba, unui sfarsit de vara, dupa care vremea se va raci brusc.

In Maramures, desi media temperaturilor maxime va fi in scadere usoara si treptata incepand din data de 15 octombrie, vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada pana pe 17 octombrie, deoarece minimele nocturne de abia atunci vor cobori sub 10 grade. Sfarsitul primei saptamani, se profileaza a fi din punct de vedere termic deja normal spre racoros, cu o medie a maximelor diurne de 15 grade si una a minimelor nocturne de 6 grade.

A doua saptamana se va incadra regimului termic apropiat de cel normal pentru ultima decada a lunii octombrie, cu mici variatii de 1…2 grade de la o zi la alta, pentru temperaturile maxime in jurul a 16 grade, iar pentru cele minime, in jurul a 7 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicata intre 15 si 18 octombrie (cand sunt posibile si cantitati mai importante de apa) si pe 21 octombrie, in restul intervalului de referinta urmand sa predomine vremea frumoasa.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *