Maramures: Prognoza meteo pentru intervalul 27 mai – 9 iunie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vremea va continua sa fie instabila in urmatoarele doua saptamani, cu episoade de zile calduroase ce vor alterna cu perioade de racoare, incepand chiar din prima zi a acestei saptamani, in timp ce ploile isi vor face simtita prezenta la nivelul intregii tari din data de 28 mai, se arata in prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 27 mai – 9 iunie, publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, vremea calda de la inceputul intervalului se va raci treptat, astfel incat media maximelor va scadea de la 26 – 28 de grade in primele doua zile, pana spre 20 de grade, in data de 1 iunie. Ulterior, temperatura aerului va fi in crestere, iar spre sfarsitul celei de-a doua saptamani se estimeaza revenirea la un regim termic normal, cu maxime de pana la 25 – 26 de grade.

Minimele termice vor marca o scadere pana in data de 2 iunie, de la o medie regionala de 14 la 9 grade, iar pana la finalul perioadei de referinta media acestora se va situa in jurul a 11 grade. Gradul de instabilitate atmosferica se va mentine accentuat pe tot parcursul perioadei de prognoza. Se vor semnala averse, pe arii extinse si mai insemnate cantitativ, cu o probabilitate mai ridicata in intervalul 28 mai – 2 iunie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *