Maramures: Prognoza meteo pentru perioada 14 – 27 octombrie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Regimul termic prognozat pentru urmatoarele doua saptamani este unul in care valorile termice vor ajunge si la 26 de grade Celsius, pe parcursul zilei, in timp ce minimele vor oscila intre 2 si 12 grade, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 14 – 27 octombrie, informeaza AGERPRES.

In zona Maramuresului, in intervalul 14 – 20 octombrie, cu usoare variatii de la o zi la alta, vremea va fi cu mult mai calda decat in mod normal, urmand a se inregistra temperaturi maxime cuprinse intre 22 si 25 de grade, in medie, cu cele mai ridicate valori in zilele de 15 si 16 octombrie.

Apoi, o racire treptata a vremii va determina inregistrarea pana la sfarsitul celei de-a doua saptamani de prognoza a unor temperaturi maxime in general apropiate de cele normale pentru perioada din an, maximele coborand pana spre medii in jurul a 17 grade. In intervalul 14 – 22 octombrie, temperaturile minime se vor incadra, in medie, intre 7 si 9 grade, cu cele mai ridicate valori in 20 si 21 octombrie, apoi vor scadea spre 6 grade. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi in crestere in a doua saptamana de prognoza.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *