Maramures: Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Maine sunt asteptate valori de pana la 27 grade Celsius

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea se va incalzi astazi, cerul fi variabil, cu innorari temporare in cursul zilei, cand izolat vor cadea ploi slabe cu caracter de aversa. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari trecatoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 22 de grade, iar cele minime intre 4 si 9 grade.

Maine, vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil. Izolat la munte vor cadea ploi cu caracter de aversa. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 27 de grade, iar cele minime intre 7 si 12 grade.

Poimaine, 26 aprilie, vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil. Pe arii restranse indeosebi in zona de munte vor cadea ploi cu caracter de aversa insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 27 de grade, iar cele minime intre 9 si 12 grade.

Sambata, 27 aprilie, vremea va ramane calda, dar va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari temporar accentuate si pe arii relativ extinse vor cadea ploi cu caracter de aversa insotite si de descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor fi insemnate. Vantul va sufla slab, la moderat, cu intensificari temporare indeosebi in timpul ploilor. Temperaturile maxime, in scadere fata de ziua precedenta, vor fi cuprinse intre 20 si 23 de grade, iar cele minime intre 8 si 11 grade.

 

Informatii CJSU Maramures

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2