Maramures: Program de lucru prelungit cu publicul la serviciul de pasapoarte

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Pentru asigurarea unor servicii de calitate si fluidizarea solicitarilor cetatenilor programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Maramures a fost prelungit zilnic pentru perioada 26 iulie -31 august, pana la ora 18.30, conform dispozitiilor primite de la Ministerul Afacerilor Interne.

Masura de prelungire a programului de lucru cu publicul a fost discutata la videoconferinta cu prefectii, subprefectii si sefii serviciilor publice comunitare pentru eliberarea si evidenta pasapoartelor simple cu secretarul de stat Dan Mihai Chirica.

In Monitorul Oficial nr. 647/25.07.2018 a fost publicat Ordinul 82/2018 al Ministrului Afacerilor Interne, prin care angajatii de la ghiseele serviciilor publice comunitare de pasapoarte si permise poarta in mod obligatoriu, in timpul programului de lucru, uniforma de reprezentare de serviciu sau echipamentul specific, stabilit prin normele de echipare.

”Am anticipat ca in perioada specifica vacantei de vara, odata cu venirea acasa a maramuresenilor care lucreaza in strainatate, vom avea un aflux mai mare de cetateni care se vor prezenta la ghisee pentru preschimbarea documentelor de calatorie.

In acest context, prin Ordinul prefectului nr.293 din 29 iunie a.c.,2018, a fost prelungit programul de lucru cu publicul la ghiseele serviciului pentru a putea prelua solicitarile si procesa in sistem cererile cetatenilor. De asemenea, judetul nostru va primi, in aceste zile, o noua statie de lucru, care va fi operationalizata prin deschiderea unui nou ghiseu de lucru cu publicul, incepand de luni, 30 iulie”, a spus subprefectul Alexandru Cosma.

Prelungirea programului de lucru cu cetatenii la pasapoarte a fost modificat si pe site-ul mm.prefectura.mai.gov.ro, in sectiunea servicii publice/ pasapoarte.

Secretarul de stat Dan Mihai Chirica a precizat in cadrul videoconferintei de astazi, 26 iulie, ca vor fie efectuate, de la nivel central, controale inopinate in teritoriu la serviciile publice comunitare pentru evidenta si eliberarea pasapoartelor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole