Maramures: Revine canicula in prima saptamana din luna august

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

canicula-soareValul de caldura consemnat in ultimele saptamani la nivel national va reveni in toate regiunile in urmatorul interval, temperaturile urmand sa ajunga si la valori de 36 de grade Celsius, in timp ce nivelul precipitatiilor va continua sa fie scazut si doar cu mici reprize de ploi slabe si de scurta durata, reiese din prognoza publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie.

Potrivit ANM, in Maramures, pe parcursul primei saptamani de prognoza, vremea va fi in incalzire, astfel ca local se va instala din nou canicula, media maximelor termice fiind in crestere de la 31 de grade, in data de 3 august, la aproximativ 35 de grade, in data de 7 august.

Va fi posibila o usoara scadere de temperatura in perioada 8-10 august, cand maximele vor fi de 33-34 de grade, tendinta pentru cea de-a doua saptamana fiind de persistenta a unui regim termic ridicat, local canicular. Valorile termice nocturne vor fi in medie de 15-17 grade, ceva mai scazute in primele nopti, dar si in perioada 9-11 august.

Pe parcursul celor doua saptamani de prognoza regimul pluviometric se va mentine deficitar, cu probabilitate foarte redusa pentru ploi izolate, de scurta durata, in special in zonele mai inalte de relief.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2