Maramures: Sambata se depun solicitarile pentru urna mobila. Afla aici, intre ce ore

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sambata, 25 mai 2019, se pot depune solicitarile pentru urna mobile. Cetatenii care nu se pot deplasa de la domiciliu pot delega un membru din familie care sa ceara urna mobila.

Dan Buca, purtator de cuvant al Biroului Electoral Judetean Nr. 26 Maramures: “Solicitarile pentru urna mobila sau speciala se pot depune sambata, 25 mai 2019, intre orele 18.00-20.00, la birourile Sectiilor de votare. Presedintii sunt obligati sa aiba o persoana delegata, care sa se ocupe de preluarea acestor solicitari.”

Persoanele internate in unitati medicale sau alte asezaminte trebuie sa solicite urna mobila conducerii institutiilor respective, care la randul lor vor depune solicitari la birourile Sectiilor de votare de care apartin.

Cetatenii bolnavi, care nu se pot deplasa de la domiciliu, pot delega un membru din familie care sa duca solicitarea pentru urna mobila la Sectia de care apartin. Pe langa cerere mai sunt necesare: documentele doveditoare din care sa reiasa ca persoana respectiva nu se poate deplasa si cartea de identitate valabila.

Dan Buca, purtator de cuvant al Biroului Electoral Judetean Nr. 26 Maramures: “Urna mobila sau speciala poate fi solicitata de persoane care nu se pot deplasa de la domiciliu si dovedesc acest lucru prin acte medicale. Urna mai poate fi solicitata de persoanele care sunt internate in unitati medicale private sau de stat sau de catre persoanele care sunt in arest la domiciliu, dar nu si-au pierdut dreptul de a alege. Totodata persoanele aflate in detentie sau in arest preventiv pot solicita urna mobila insa numai daca nu si-au pierdut dreptul de a alege.”

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2