septembrie 19, 2021

Maramures: Se suspenda slujbele religioase in zilele de sambata si duminica

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures a decis ca pana la data de 31 martie, slujbele religioase sa fie suspendate in zilele de sambata si duminica.

“In Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta am hotarat sa sistam tot ce inseamna serviciu religios indiferent de cult in zilele de sambata si duminica pana in data de 31 a lunii. A fost o decizie grea, dar necesara, pentru ca riscul era foarte mare in contextul actual al raspandirii virusului. Fac un apel la intelegere si la solidaritate din partea conjudetenilor nostri”, a declarat prefectul Silviu Ungur.

Directorul executiv al DSP Maramures, Rares Pop, a adaugat ca lacasurile de cult vor ramane deschise.

De asemenea, Pop a mai spus ca se suspenda pana la data de 22 martie (cu posibilitatea de prelungire) programele de after school si alte programe educationale care implica activitati de copii si tineret.

Vlad HERMAN

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. UCA

    CUM S-A SUSPENDATI SLUJBELE RELIGIOASE? IN ACESTE MOMENTE AR TREBUI CHIAR MAI MULT DECAT DE OBICEI SA NE INTOARCEM FATA CATRE DUMNEZEU ,,În timp ce poporul evreu traversa pustia, mulți oameni mureau fiindcă erau atacați de șerpi veninoși. Atunci Dumnezeu i-a poruncit lui Moise să înalțe un șarpe de aramă și oricine privea la șarpele de aramă, înălțat în pustie, se vindeca. Această vindecare miraculoasă a oamenilor care erau mușcați de șerpi era o preînchipuire a Crucii Mântuitorului Iisus Hristos,, SI NOI CE FACEM? INCHIDEM BISERICA? DOAMNE IARTA-I CA NU STIU CE FAC

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2