Maramures: Servicii sociale moderne si eficiente pentru copiii cu autism

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

autismAsociatia Autism Baia Mare, in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Maramures, a lansat proiectul “Servicii sociale integrate – Asistenta si interventie in tulburari de dezvoltare”.

“Aproximativ 120 de copii  cu tulburare de dezvoltare din judetul Maramures vor fi ajutati sa isi imbunatateasca abilitatile prin dezvoltarea unui pachet de servicii sociale moderne si eficiente de depistare, interventie personalizata, monitorizare si evaluare”, au mentionat reprezentantii Asociatiei Autism Baia Mare.

De asemenea, proiectul se adreseaza unui numar de 120 de parinti/tutori ai acestor copii pentru a-i abilita in a gestiona corect si eficient diagnosticul copilului lor. Proiectul asigura accesul la informatii adecvate si relevante cu privire la abordarea copiilor cu tulburari de dezvoltare pentru un numar de 100 de specialisti care vin in contact cu acesti copii.

Proiectul se va derula intr-o locatie speciala, situata pe strada Victor Babes din Baia Mare.

“Noul spatiu ne permite sa primim mult mai multi copii in terapie si sa le asiguram serviciile de care au nevoie. Alaturi de cei prezenti la eveniment am realizat un simbol al muncii noastre de pana acum, precum si al eforturilor comune pe care le vom depune pe viitor pentru copii”, arata reprezentantii Autism Baia Mare.

ZiarMM

autism centru (2)

autism centru (3)

autism centru (4)

autism centru (1)

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2