septembrie 19, 2021

Maramures: Sorin Serban convocat la nationala Under 19 pentru stagiul de pregatire din Grecia

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


Sorin Serban, component al echipei de fotbal Minerul Baia Mare continua sa reconfirme talentul sau fotbalistic, dar si munca depusa in teren. Tanarul a fost convocat la stagiul de pregatire pe care echipa nationala a Romaniei Under 19 o va sustine in Grecia. Reunirea lotului va avea loc in data de 4 februarie la Centrul National de Fotbal Mogosoaia.

Potrivit programului, deplasarea in Atena se va face in 7 februarie, urmand ca in 12, respectiv 14 februarie lotul national Under 19 al Romaniei sa joace doua partide amicale in compania nationalei Greciei Under 19.

Sorin Serban a facut primii pasi in fotbalul de performanta in anul 2007, legitimat fiind la CS Mara 2010 Baia Mare, sub comanda antrenorului Robert Mezei. 5 ani mai tarziu, se transfera la Sporting Recea unde a fost antrenat de Danut Sabou. In sezonul 2016-2017 a fost imprumutat la Viitorul Ulmeni, avandu-l ca antrenor pe Dorin Toma, iar din vara anului 2018 este jucatorul echipei Minerul Baia Mare, jucand pe postul de fundas stanga.

Informatii si foto preluate de la Minaur.ro.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2