Maramures: Soti agresori evaluati psihiatric

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Patru cazuri de violenta domestica au fost reclamate la politie, pe raza judetului Maramures. In doua dintre acestea interventia politiei s-a soldat cu transportul agresorilor la Sectia de Psihiatrie, pentru efectuarea consultatiilor de specialitate si cu emiterea a doua ordine de protectie provizorii.

Trei dintre cazuri s-au produs pe fondul consumului de alcool si al starii avansate de ebrietate in care au ajuns agresorii, in al patrulea caz fiind vorba de o cearta ce a degenerat in agresiune fizica. In toate cazurile e vorba de soti care si-au agresat sotia sau sotia si copiii. La Bogdan Voda si Suciu de Sus a fost nevoie de internarea agresorilor pentru evaluare psihiatrica, iar la Poienile de sub Munte, in urma completarii formularului de evaluare a riscului pentru clarificarea riscului asupra victimelor, s-a concluzionat faptul ca exista risc iminent si s-a emis ordin de protectie provizoriu.

Pe numele tuturor barbatilor politistii au intocmit dosare penale si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie.

Informatii furnizate de IPJ Maramures.
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole