Maramures: Tanar autoaccidentat, implicat intr-un accident rutier in timp ce era transportat la spital

PNL

Un tanar de 27 de ani din Campulung la Tisa a decedat la Spitalul din Sighetu Marmatiei dupa ce, in aceeasi zi, a fost victima a unei autoaccidentari si a unui accident rutier.

In aceasta dimineata tanarul a fost ranit dupa ce, in timp ce manevra tractorul personal intr-o zona forestiera de pe raza localitatii de domiciliu, s-a rasturnat. In timp ce era transportat la spital de un alt tanar de 23 de ani, autoutilitara cu care acestia se deplasau a fost implicata intr-un carambol, pe raza comunei Sarasau, conform IPJ Maramures.

Masina a intrat in coliziune cu autoutilitara din fata sa, al carei conducator auto a incercat sa evite impactul cu un autoturism angajat in efectuarea neregulamentara a unei manevre de intoarcere. Toate masinile aveau aceeasi directie de deplasare, spre Sighetu Marmatiei. In accident a fost implicata si o a patra masina, care circula din sens opus si care a fost acrosata de autoutilitara care il transporta pe tanarul ranit.

Toti conducatorii auto implicati in accidentul rutier au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

In urma impactului, alte patru persoane au fost ranite usor, fara a necesita internarea. Circulatia a fost restrictionata pe un singur sens pentru aproximativ 30 de minute.

Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a tuturor imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1