Maramures: Temperaturi mai scazute in urmatoarele zile

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

vremea-meteo-termometruVremea se anunța calda, in general, in urmatoarele doua saptamani, insa pe parcursul intervalului (intre 17-21 iunie) valorile termice vor cobori sub mediile multianuale ale lunii iunie, iar instabilitatea atmosferica va fi din ce in ce mai prezenta, releva prognoza Administrației Naționale de Meteorologie /ANM/, valabila pentru perioada 15-28 iunie, publicata luni.

Pentru zona Maramures, vremea va intra mai intai intr-un proces de racire, astfel ca in intervalul 17-21 iunie valorile termice se vor situa, in general, sub normalul climatologic al perioadei. Vor fi medii regionale ale maximelor intre 21 si 24 de grade si ale minimelor in jurul a 10 grade. Temperatura va creste in a doua saptamana de prognoza, cand se va ajunge la maxime, in medie regionala, de 27 de grade si la minime nocturne de 13-14 grade.

Intre 15 si 17 iunie instabilitatea atmosferica va fi accentuata, astfel ca pe arii relativ extinse vor fi averse ce vor avea si caracter torențial. Dupa acest moment, ploile vor fi pe arii mai restranse si in general slabe, cantitați mai insemnate fiind posibile in jurul datei de 23 iunie.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1