Maramures: Tigari ascunse sub nisip, transportate cu caruta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari de contrabanda (2)In data de 8 decembrie, politistii de frontiera de la Sectorul P.F. Sighetu Marmatiei au desfasurat o actiune specifica pe linia prevenirii si combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate.

Astfel, pe timpul actiunii, un echipaj al politiei de frontiera, insotit de cainele politist Obuku, a observat, in apropierea frontierei de stat, pe raza localitatii de frontiera Craciunesti, o persoana de sex masculin care se deplasa cu un atelaj hipo de la frontiera spre interiorul tarii.

„Echipajul politiei de frontiera a oprit si identificat persoana in cauza, descoperind totodata in caruta, ascunse sub nisip, mai multe colete cu tigari.

Drept urmare, persoana in cauza, in varsta de 16 ani, domiciliata pe raza judetului Maramures, precum si intreaga cantitate de tigari au fost duse la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii celor 4 colete descoperite in caruta a rezultat cantitatea de 3.000 pachete tigari, de provenienta ucraineana,  in valoare de aproximativ 26.800 lei”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In cauza, s-a intocmit lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, conform Legii 86/2006 privind Codul Vamal al Romaniei, iar tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii.

In continuare se efectueaza cercetari in vederea depistarii tuturor persoanelor implicate si documentarii intregii activitati infractionale, la final urmand a fi luate masurile legale ce se impun..

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2