Maramures: Tigari confiscate dintr-un sopron cu fan

tigari grajdVineri, 13 februarie, in cadrul unei actiuni de linia combaterii contrabandei cu tigari, politistii de frontiera din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmatiei au descoperit intr-un sopron cu fan de pe raza localitatii Bistra, jud. Maramures, mai multe colete cu tigari de provenienta ucraineana.

Conform procedurilor legale in vigoare, cele 4 baxuri cu tigari marca Jin Ling au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor si transportate la sediul politiei de frontiera pentru inventariere.

“Imediat a fost identificat si proprietarul sopronului T. G. de 43 de ani domiciliat pe raza jud. Maramures care a declarat lucratorilor nostri ca nu are cunostinta despre modul cum au ajuns coletele in sopronul sau.

In continuare, s-a trecut la inventarierea coletelor si s-a constatat ca acestea contin 1.960 pachete tigari, de provenienta ucraineana, in valoare de 17.300 lei”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In cauza, se efetueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, totodata fiind intreprinse masuri in vederea depistarii tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala, la final urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1