Maramures: Tigari de contrabanda ascunse in bidon

In data de 7 martie, in jurul orei 14.30, politisti de frontiera din cadrul Sectorului PF Viseu de Sus au declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate.

Pe timpul actiunii, un echipaj mobil al politiei de frontiera a depistat, pe raza localitatii Bogdan Voda, judetul Maramures, o autoutilitara condusa de catre Ioan G., in varsta de 49 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

“In urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, politistii de frontiera au descoperit un recipient de plastic (bidon) in care se aflau ascunse mai multe pachete cu tigari.

Drept urmare, lucratorii nostri au luat masura conducerii barbatului la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor, unde, in urma inventarierii tigarilor, a rezultat cantitatea de 343 pachete cu tigari, de provenienta ucraineana.

Tigarile in valoare de 4.000 de lei au fost ridicate in vederea confiscarii, iar barbatul este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, la final urmand a se lua toate masurile legale ce se impun”, se arata intr-un comunicat al ITPF Sighetu Marmatiei.

Totodata, autoutilitara in cauza a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1