Maramures: Tigari de contrabanda ascunse in fan, descoperite la Piatra

Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat 12.700 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de aproximatix 148.600 lei.

Actiunea s-a desfasurat ieri, 10 februarie a.c., de catre politistii de frontiera din Sarasau pe raza localitatii Piatra.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Astfel, in baza datelor detinute, conform carora intr-un imobil de pe raza localitatii Piatra, judetul Maramures, se afla o cantitate de tigari de contrabanda, politistii de frontiera s-au deplasat la respectiva locatie, care apartine unui cetatean roman, in varsta de 28 de ani. Impreuna cu proprietarul si cu acordul acestuia, lucratorii nostri au intrat in curtea imobilului, iar intr-o anexa cu fan, au depistat mai multe colete in care se aflau tigari, de provenienta ucraineana.”

Coletele au fost transportate la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Sarasau unde in urma inventarierii s-a constatat ca acestea contin 12.700 pachete de tigari de diferite marci. Tigarile, in valoare de 148.600 lei au fost ridicate si confiscte. Acum, oamenii legii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, urmand ca la finalul acestora sa fie dispuse masurile legale ce se impun.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1