Maramures: Tigari de contrabanda ascunse in peretii unei autoutilitare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

masina tigariMarti, 5 ianuarie, la nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei – I.T.P.F. Sighetu Marmatiei s-a declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana, in zona de competenta.

Astfel, in jurul orei 15.30, un echipaj al politiei de frontiera a oprit in trafic, la intrarea in municipiul Sighetu Marmatiei, o autoutilitara, marca Ford, inmatriculata in Maramures, condusa de cetateanul roman Vasile P., de 44 de ani, domiciliat pe raza judetului Maramures. In vehicul se mai afla, in calitate de pasager Liviu P., de 38 de ani, domiciliat pe raza aceluiasi judet.

„Pe timpul controlului, lucratorii nostri au observat mai multe colete invelite in folie de culoare neagra in care erau tigari, ascunse intr-un loc special amenajat intre cabina soferului si compartimentul pentru marfa, precum si in peretii laterali modificati.

Drept urmare, s-a luat masura conducerii celor doi barbati impreuna cu autoutilitara la sediul Politiei de Frontiera, in vederea continuarii cercetarilor.

In urma efectuarii unui control amanuntit asupra vehiculului, a fost descoperita, in locasul special amenajat si in peretii autoutilitarei, cantitatea de 4.939 pachete tigari, de provenienta ucraineana, de diferite marci, in valoare de aproximativ 45.000 lei”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In continuarea cercetarilor, tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar autoutilitara marca Ford, in valoare de 3.800 euro, folosita pentru transportul  tutunului a fost indisponibilizata la sediul sectorului.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, conform Legii 86/2006, iar la finalizarea cazului urmeaza a fi luate masurile legale ce se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2