Maramures: Tigari de contrabanda ascunse in plafonul unei masini

home camp2
home camp2
home camp2

In data de 30 octombrie, in jurul orei 23.30, lucratorii din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmatiei au interceptat si oprit pentru control, pe raza localitatii Nanesti, jud. Maramures, o autoutilitara, marca Iveco Daily, condus de Vasile G., de 45 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures si in care se mai afla Ioan D., de 44 ani, domiciliati pe raza judetului Maramures.

La controlul efectuat asupra masinii, politistii de frontiera au constatat ca aceasta avea confectionat un plafon dublu, in care se aflau mai multe pachete cu tigari, fapt pentru care cele doua persoane precum si autoturismul au fost conduse la sediul sectorului in vederea efectuarii unui control amanuntit.

Cu aceasta ocazie, in plafonul dublu al autoutilitarei au fost descoperite 4.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, pentru care barbatii nu detineau niciun document de provenienta.

Cele doua persoane sunt cercetate de catre politistii de frontiera pentru savarsirea infractiunii de colectare, detinere, producere, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia, iar tigarile, in valoare de peste 35.000 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii.

Autoutilitara, in valoare de 8.800 lei a fost indisponibilizata in vederea continuarii cercetarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *