Maramures: Tigari de contrabanda ascunse langa rezervor

home camp2
home camp2
home camp2

tigari contrabandaIn data de 4 octombrie, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Valea Viseului au organizat si desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana, in zona de responsabilitate.

ŢAstfel, in jurul orei 21.00, lucratorii nostri au oprit pentru control in trafic, pe D.J. 185, un autoturism marca Dacia, condus de Gheorghe T., de 31 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

In urma verificarii mijlocului de transport, politistii de frontiera au descoperit, ascunse intr-un spatiu special amenajat deasupra rezervorului de combustibil, 500 de pachete cu tigari, in valoare de 4.400 lei, cantitate ce a fost ridicata in vederea confiscarii”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Conducatorul auto este cercetat acum pentru savarsirea infractiunii de colectarea, detinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau a marfurilor, care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia, la finalizarea cazului urmand a se lua toate masurile legale ce se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *