Maramures: Tigari de contrabanda ascunse sub imbracaminte

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari contrabandaIn data de 13 februarie, in jurul orei 14.00, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului PF Viseu de Sus, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, au observat pe raza localitatii Viseu de Sus, trei persoane de sex masculin care ascundeau ceva sub imbracaminte.

Imediat, politistii de frontiera au intervenit pentru legitimarea barbatilor moment in care acestia au recunoscut ca ascund sub imbracaminte o cantitate de tigari de provenienta ucraineana.

„Drept urmare, cele trei persoane identificate ca fiind Vasile R., Stefan R. si Vasile R., cu varste cuprinse intre 19 si 54, domiciliate pe raza judetului Maramures, au fost conduse la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii tigaretelor a rezultat cantitatea de 286 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 2.500 lei, pe care cei trei barbati intentionau sa o comercializeze pe piata neagra de desfacere”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, la finalizare urmand a se lua masurile legale ce se impun.

ZiarMM 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2