Maramures: Tigari de contrabanda descoperite cu ajutorul unor caini politisti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari contrabanda“Picala” si “Ruka”, caini specializati in depistarea produselor din tutun, au mirosit tigarile de contrabanda ascunse in doua trenuri care circulau pe relatia Bocicoiu Mare – Sighetu Marmatiei.

La data de 25 mai, politistii Biroului Judetean de Politie Transporturi, impreuna cu politisti de ordine publica din cadrul Unitatii Canine a Inspectoratului de Politie a Judetului Maramures, au organizat o actiune pentru prevenirea si combaterea contrabandei cu produse din tutun de provenienta. Astfel, politistii au efectuat controale si verificari atat in statiile CFR cat si pe trenurile de calatori care circula pe relatia Bocicoiu Mare – Sighetu Marmatiei, se arata in buletinul informativ al IPJ Maramures.

Cu ajutorul cainilor specializati in detectarea tutunului, politistii au depistat o femeie din Valea Viseului, comuna Bistra, care avea ascunse sub imbracaminte mai multe pachete cu tigari de provenienta ucraineana. Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii iar femeia a fost sanctionata contraventional conform Legii nr. 12/1990, republicata.

Verificarile efectuate intr-un alt tren, care circula pe relatia Beclean pe Somes – Sighetu Marmatiei, au dus la depistarea unui rucsac abandonat, plin cu pachete cu tigari de provenienta ucraineana. In acest caz politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda si continua cercetarile in vederea identificarii autorilor si tragerii lor la raspundere.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2