Maramures: Tigari de contrabanda, gasite intr-un sopron

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

In data de 30 iulie, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului PF Valea Viseului, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a observat intr-un sopron aflat la aproximativ 500 m de frontiera de stat, 22 de colete voluminoase care contineau tigari.

Politistii de frontiera au luat masuri de supraveghere a zonei concomitent cu efectuarea de verificari in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

Coletele au fost transportate la sediul sectorului unde in urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 14.220 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 125.000 lei.

Pe timpul efectuarii verificarilor a fost identificata o persoana domiciliata pe raza judetului Maramures implicata in activitatea infractionala.

In prezent se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.

In continuare se fac verificari in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1