Maramures: Tigari de contrabanda transportate cu bicicleta si mopedul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari contrabandaVineri dimineata, in jurul orei 4.00, o patrula a politiei de frontiera din cadrul Sectorului P.F. Sarasau, judetul Maramures, aflata in exercitarea atributiilor de serviciu, a depistat in apropierea frontierei de stat o persoana de sex masculin care nu isi justifica prezenta in zona.

In urma cercetarii zonei, la fata locului, echipa operativa a descoperit in vegetatie un colet cu tigari si o bicicleta.

Persoana in cauza, identificata ca fiind Valentin F., de 24 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures, a fost condusa la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.

De asemenea, in urma unui control amanuntit efectuat asupra barbatului au fost descoperite sub imbracamintea acestuia inca 10 cartuse cu tigari, de provenienta ucraineana.

“In urma inventarierii coletului si cartuselor a rezultat cantitatea de 200 pachete tigari, marca Kent, in valoare de 1.768 lei. Valentin F., este cercetat de catre politistii de frontiera pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar bicicleta a fost indisponibilizata pana la finalizarea cercetarilor.

Barbatul a mai fost depistat, in acest an, de catre politistii de frontiera din cadrul aceluiasi sector, in timp ce incerca sa transporte tigari de contrabanda cu bicicleta si cu mopedul, fiind cercetat de fiecare data pentru savarsirea infractiunii de  contrabanda.

 Totodata, pe timpul unor misiuni de supraveghere si control la frontiera de stat, politistii de frontiera din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei au descoperit, la frontiera verde, in apropierea frontierei de stat, ascunsa in vegetatie, cantitatea de 29.626 pachete tigari, de provenienta ucraineana, de diferite marci”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Tigarile in valoare de peste 286.000 lei au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in continuare se fac verificari in vederea identificarii persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2