Maramures: Tigari de contrabanda transportate cu caruta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In data de 8 octombrie, in jurul orei 8.00, o patrula a politiei de frontiera din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmatiei, aflata in exercitarea atributiilor de serviciu, a observat, in apropierea frontierei de stat, doua persoane care transportau cu un atelaj hipo mai multe colete voluminoase.

“Lucratorii nostri au procedat la interceptarea si somarea prin voce a barbatilor, si, deoarece acestia nu s-au supus, politistii de frontiera au tras opt focuri de avertisment in plan vertical, cu respectarea prevederilor legale. In acel moment persoanele in cauza au abandonat atelajul hipo si au fugit.

La fata locului au fost descoperite 11 colete voluminoase invelite in folie de culoare neagra, care contineau tigari de provenienta ucraineana. In continuarea cercetarilor a fost identificat proprietarul atelajului, in persoana lui Gheorghe F., de 44 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 5.490 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de peste 48.300 lei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.

In prezent, se efectueaza verificari in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2